Liput

Liput näytöksiin Pikkuteatterin omasta lippukaupasta           Lippukauppaan>>

Verkkokauppa sulkeutuu tuntia ennen esityksen alkua. Lippuja on myynnissä myös 45 min ennen näytöstä esityspaikalla. Alle 1-vuotiaat sylivauvat pääsevät maksutta katsomoon. Teatterissa on numeroimattomat paikat.

Tarkistathan näytelmän esityspaikan näytöstiedoista! Näytelmiä esitetään vuodenajasta riippuen eri paikoissa ulkoilmateattereissa ja Pikkuteatterin teatteritalossa.

 

Kangasalan Pikkuteatteri tarjoaa näytöksiinsä edullisemman elämäntilannelipun sitä tarvitseville

Vuonna 2023 Kangasalan Pikkuteatteri haluaa panostaa saavutettavuuteen. Tämän takia teatterin lippujen hinnoittelussa otetaan normaalihintaisen lipun rinnalle käyttöön edullisempi elämäntilannelippu.

Monissa teattereissa alennuksen saa opiskelija- ja eläkeläiskortilla, mutta Pikkuteatterin elämäntilannelippuun ei tarvita todistuksia. Katsojat voivat itse arvioida, onko heidän tilanteensa sellainen, että elämäntilannelippu on tarpeellinen.

”Pikkuteatteri on aina halunnut olla tasa-arvoisesti kaikille saavutettavissa”, toteaa Pikkuteatterin toiminnanjohtaja Riina Katajisto ja jatkaa: ”Tässä maailmantilanteessa arvelimme, että olisi hyvä aika ottaa käyttöön tällainen lippu. Emme halunneet rajata alennusta vain tietyille ryhmille, vaan antaa katsojalle itselleen mahdollisuuden arvioida edullisemman lipun tarpeellisuutta. Mielestämme teatteri kuuluu kaikille! Se on aina ollut pikkuteatterin toiminnan arvopohjana.”

Elämäntilannelippu: 10e
Normaalihintainen lippu: 15e

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt: Pikkuteatterin toiminnanjohtaja Riina Katajisto 0509384951

Upeita oheistuotteita voit ostaa esityksistämme

Oheistuotteet ovat oivallinen tapa tukea teatterin toimintaa ja lisätä Pikkuteatterin näkyvyyttä!

 

Kangasalan pikkuteatteri kangaskassi

Hinta: 7e

 

 

 

 

 

 

 

Kangasalan Pikkuteatteri termosmuki

Hinta: 13e