Pinokkio

Pinokkio 30.6.-9.7.

Kuva: Tiiina Varjakoski Photography

Pinokkion ihmeellinen tarina on täynnä seikkailuja. Matka puunukesta oikeaksi lapseksi vie Pinokkion sirkuksen taianomaiseen tunnelmaan, karkkimaan makeiden houkutusten äärelle ja lopulta jopa valaan vatsaan. Seikkailujen lomassa nuken nenä kasvaa kasvamistaan, kunnes Pinokkio oppii ihmisyyden tärkeimmät taidot – myötätunnon, rehellisyyden ja kyvyn rakkauteen.

Näyttelijöinä Kangasalan kesäteatterin lavalla nähdään Pikkuteatterin 7-13 -vuotiaiden ryhmän lapset. Pinokkion ohjaavat Tanja ja Lumi Tomminen. Carlo Collodin satuklassikkoon pohjaavan näytelmän on dramatisoinut Minna Pirilä-Martti. Näytelmä sopii koko perheelle.           

Käsikirjoitus: Carlo Collodi
Dramatisointi: Minna Pirilä-Martti
Ohjaajat: Tanja Tomminen, Lumi Tomminen

 Lippukauppaan>>

Esitykset:

Pe 30.6 klo 15
La 1.7 klo 14 ja 18
Su 2.7 klo 15
Ti 4. 7 klo 18
Ke 5.7 klo 15
To 6.7 klo 18
Pe 7.7 klo 15
La 8.7 klo 18
Su 9.7 klo 15

Peruslippu 15 €
Teatteriringin kortilla 10 €
Elämäntilannelippu 10 €

Esityspaikka: Kangasalan kesäteatteri, Kummelinkuja.

Teatterissa on numeroimattomat paikat.

Elämäntilannelippu: Kangasalan Pikkuteatteri haluaa panostaa entistä enemmän saavutettavuuteen ja olemme luoneet lipputyyppeihimme edullisemman elämäntilannelipun. Monet teatterit tarjoavat opiskelija- ja eläkeläiskortilla alennuksia mutta elämäntilannelippuun ei tarvita todistuksia. Katsoja voi itse arvioida onko hänen tilanteensa sellainen että kyseinen lippu on tarpeellinen.

Lipputulot menevät suoraan lasten- ja nuortenteatterin toiminnan tukemiseen ja jatkuvuuden turvaamiseen. Suosittelemme ennakkolippua (verkkopalvelumaksu 0,80 €/lippu). Verkkokauppa sulkeutuu tuntia ennen esityksen alkua. Lippuja on myynnissä myös 45 min ennen näytöstä esityspaikalla.

Lippukauppaan>>