Turvallisesti teatteriin

Kangasalan Pikkuteatteri on laatinut turvallisuusohjeet, jotta syksyn 2020 esitystoiminta voidaan toteuttaa turvallisesti.

Ohjeet on laadittu ajantasaisten viranomaisohjeistusten mukaan ja niitä päivitetään tarvittaessa ohjeistusten muuttuessa. Seuraamme OKM:n ja THL:n valmistelemia kansallisia ohjeistuksia, jotka löydät täältä.

Yleisön turvallisuuden takaamiseksi olemme tehneet seuraavat toimenpiteet:

  1. Teatterin toiminnassa mukana olevat ja talkoolaiset huolehtivat käsihygieniasta sekä turvaväleistä. He tulevat teatteritilaan ainoastaan terveenä.
  2. Teatteritilojen siivousta on tehostettu.
  3. Katsomon paikkamäärä on rajattu 50:een.
  4. Teatterin ovet avataan tuntia ennen esitystä. Yleisö ohjataan katsomoon siten, että ruuhka tai jonot teatteritilassa vältetään, ja turvavälit voidaan pitää.

Toivomme näitä toimenpiteitä asiakkailtamme:

  1. Tulethan teatteriin vain terveenä. Jos sinulla ilmenee oireita, voit vaihtaa lipun toiseen esitykseen tai lahjakorttiin, jonka voi käyttää myöhemmin sopivana ajankohtana. Myös rahojen palautus on mahdollinen, mikäli saapumisesi peruuntuu sairauden vuoksi.
  2. Huolehdithan käsihygieniasta sekä tilaan tullessasi että lähtiessäsi käsienpesulla tai käsidesin käytöllä. Käsidesiä on saatavilla teatterin ulko-ovella, aulatiloissa, buffetissa sekä wc-tiloissa.
  3. THL:n voimassa olevan alueellisen suositustilanteen mukaan, käytäthän tarvittaessa kasvomaskia.
  4. Suosittelemme, että ostat lipun ensisijaisesti ennakkoon verkkokaupan kautta lähikontaktien välttämiseksi.
  5. Käytäthän maksuvälineenä ensisijaisesti maksukortteja ja lähimaksua.

Tervetuloa nauttimaan kulttuurista ja teatterista turvallisesti!